Eerste elftal

FC Twente kan direct klappen uitdelen in pittige maand januari

FC Twente kan direct klappen uitdelen in pittige maand januari

Aankomende zaterdag mogen we eindelijk weer naar De Grolsch Veste. Er wacht geen misselijke pot. AZ, op dit moment de grootste concurrent voor plek drie, komt op bezoek. Het is het begin van een pittige maand januari, waarin FC Twente wel direct klappen uit kan delen aan de concurrentie. Daarnaast kunnen er goede zaken worden gedaan in de TOTO KNVB Beker.

Aanstaande zaterdag kan AZ op vier punten worden gezet na precies één competitiehelft. De eerste wedstrijd van de tweede helft wordt gespeeld in het Goffertstadion tegen NEC Nijmegen, dat dit seizoen al punten afsnoepte FC Twente en AZ. Tussendoor mag FC Twente nog naar Eindhoven, waar het bekerduel tegen PSV zal worden ingehaald.

Mocht de ploeg van trainer Joseph Oosting die wedstrijd winnen, gaat het een week later op bezoek bij Feyenoord in de achtste finale van de KNVB Beker. Naar De Kuip moet FC Twente sowieso op zondag 28 januari, als Feyenoord de tegenstander is in de competitie. Het wordt een pittige maand, maar het kan ook een bijzonder mooie maand worden. Bekijk een overzicht van de maand januari onderaan het artikel.

Opinie: Hoeveel punten denk jij dat FC Twente in januari pakt? En gaat de ploeg de bekerwedstrijden tegen PSV en Feyenoord overleven? Laat het weten in onderstaande polls en verklaar nader in de reacties.

Tip: volg ons nu ook op Threads! Klik hier.

Hoeveel punten pakt FC Twente in januari?
Gaat FC Twente door in de beker?
maand januari fc twente seizoen 2023 2024

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties