Eerste elftal

FC Twente - Vitesse wordt woensdag gratis uitgezonden op tv

FC Twente - Vitesse wordt woensdag gratis uitgezonden op tv

FC Twente krijgt komende woensdag de kans om het onnodige verlies tegen RKC Waalwijk weg te poetsen. Dan speelt de ploeg van Joseph Oosting thuis de inhaalwedstrijd tegen Vitesse. Het treffen stond eigenlijk gepland voor speelronde twee, maar omdat FC Twente toen nog actief was in de voorrondes van de Conference League kreeg de club de optie om de wedstrijd te verplaatsen. Net als Ajax, PSV en AZ werd er gebruik gemaakt van deze optie.

De wedstrijd wordt woensdag afgetrapt om 20:00 uur in een nagenoeg uitverkochte Grolsch Veste. Op dit moment zijn er nog enkele honderden kaarten beschikbaar. Dus wil je er bij zijn en je hebt nog geen kaarten? Klik dan hier. Voor de supporters die niet aanwezig kunnen zijn in het stadion is er ook goed nieuws, want de wedstrijd FC Twente - Vitesse is gratis te zien op tv.

ESPN zendt de wedstrijd uit op ESPN1 en dat betekent dat bijna iedereen met een tv-abonnement de wedstrijd gratis kan bekijken. De voetbalzender heeft namelijk besloten om bij de meeste providers het kanaal ESPN 1 gratis beschikbaar te stellen voor de leden. Denk hierbij aan onder andere Ziggo, Odido (voormalig T-Mobile), KPN, Caiway, Delta, Canal Digitaal, en Online.nl.

We wensen iedereen alvast veel kijkplezier! #COTE

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties