Eerste elftal

FC Twente zonder Bruns, Smal en Brenet tegen Ajax

FC Twente zonder Bruns, Smal en Brenet tegen Ajax

FC Twente gaat het op zondagmiddag 17 september om 14.30 opnemen in eigen huis tegen Ajax. FC Twente is nog ongeslagen in de eredivisie, terwijl Ajax al twee keer punten heeft laten liggen. Leon ten Voorde weet op X (voormalig Twitter) te melden dat FC Twente het moet doen zonder verdedigers Max Bruns, Gijs Smal en Joshua Brenet.

De afwezigheid van Joshua Brenet is geen verrassing. De rechtsback is namelijk bezig om een transfer af te ronden. De tijd lijkt wel te dringen, aangezien er nog maar enkele transfermarkten open zijn. Landen waar Brenet nog wel een transfer naar zou kunnen maken, zijn onder andere Turkije (sluit vandaag), Cyprus (sluit vandaag), Qatar (sluit maandag), Israël (sluit woensdag) en de Verenigde Arabische Emiraten (sluit donderdag).

Gijs Smal heeft al een langere tijd last van een blessure. Echter leek hij op de goede weg terug, maar hij heeft nu te maken met een terugslag. Hoelang de blessure van Smal gaat duren is nog niet bekend. De afwezigheid van Bruns is verrassend, de jonge centrale verdediger presteerde afgelopen tijd namelijk erg goed. De oorzaak van de afwezigheid is nog niet bekend.

Hilgers stond afgelopen week weer op het trainingsveld. Het is nog niet duidelijk of hij fit genoeg is om aan de aftrap te beginnen tegen Ajax. Als Hilgers niet fit genoeg is, lijkt het dat Alec Van Hoorenbeeck zijn plek zal innemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties