Eerste elftal

Fortuna-trainer biedt excuses aan voor wangedrag: "Ben ook maar een mens"

Fortuna-trainer biedt excuses aan voor wangedrag: "Ben ook maar een mens"

Fortuna Sittard-trainer Julio Velázquez mocht vorige week tegen FC Twente na een schorsing weer plaatsnemen op de bank. Hij kreeg drie weken eerder twee keer geel. De Spanjaard ging echter wederom helemaal tekeer en verbouwde bij alle drie de tegengoals de dug-out van zijn eigen stadion. Eerst deed hij dat nog met zijn vuist, later moest ook apparatuur eraan doen geloven.

Technisch directeur Sjoerd Ars was niet blij met het gedrag van de trainer. "We gaan zijn gedrag intern bespreken. Dit is iets wat wij niet goedkeuren. Hij heeft een voorbeeldfunctie", zei hij tegenover ESPN. Inmiddels is dit gebeurd en heeft Velázquez het hoofdstuk naar eigen zeggen afgesloten. Voor de camera van ESPN bood hij vrijdag live zijn excuses aan.

"Ik was gefrustreerd, ik vond het niet leuk. Maar ik erken mijn fout, het was niet netjes van me", vertelde de 41-jarige Spanjaard bij ESPN vlak voor de aftrap van het competitieduel met FC Volendam. "Ik ben ook maar een mens. Ik wil tegen iedereen ’sorry’ zeggen." Velázquez beleefde weer geen leuke avond. Zijn ploeg verloor met 2-1 bij FC Volendam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties