Eerste elftal

Gerucht: 'Elektramat nieuwe hoofdsponsor FC Twente'

Gerucht: 'Elektramat nieuwe hoofdsponsor FC Twente'

Op social media gaat het gerucht rond dat FC Twente nagenoeg rond is met de nieuwe hoofdsponsor. De club is al geruime tijd op zoek naar een opvolger voor Pure Energie dat heeft besloten het aflopende contract niet te verlengen. Volgens FCTwenteTrots wordt het Enschedese bedrijf Elektramat de nieuwe hoofdsponsor. Het bedrijf is al actief als sponsor van de Enschedese club.

"FC Twente nadert eindelijk een akkoord met een hoofdsponsor. Het Enschedese Elektramat zal de komende jaren op het shirt te zien zijn. Dit shirt wordt trouwens snel gepresenteerd. Ik verwacht volgende week al", zo valt te lezen op Instagram.

Elektramat is een groothandel die alles levert op het gebied van Elektrotechniek. De oprichter Ruud Pierik was installateur en begon in 2006 vanwege een gebrek aan werk een online webshop met schakelkasten. Een gouden greep want vorig jaar werd er een nettowinst geboekt van 16,6 miljoen euro. Pierik debuteerde vorig jaar in Quotes Top 100 jonge Selfmade Miljonairs met een geschat vermogen van 65 miljoen euro. Op dit moment heeft Elektramat meer dan 350 mensen in dienst.

Op social media volgde al snel een cryptische reactie van clubwatcher Leon ten Voorde. "Gerucht.. Ik weet het en normaal gesproken doe ik daar niet aan mee, maar toch.. Voor deze ene keer. Elektramat, bedrijf uit Enschede, wordt genoemd als nieuwe hoofdsponsor. Komende week wordt duidelijk of het klopt."

Gerucht: 'Elektramat nieuwe hoofdsponsor FC Twente'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties