Eerste elftal

Go Ahead Eagles kan bijzonder clubrecord pakken tegen FC Twente

Go Ahead Eagles kan bijzonder clubrecord pakken tegen FC Twente

Afgelopen weekend verbrak FC Utrecht een eigen clubrecord door te winnen van FC Twente. Door de overwinning in De Grolsch Veste zijn de Domstedelingen nu veertien wedstrijden op rij ongeslagen in de eredivisie, iets wat de club nog nooit eerder lukte. Zondag kan ook Go Ahead Eagles een bijzonder clubrecord pakken.

De 0-2 overwinning op sc Heerenveen van afgelopen zaterdag was voor Go Ahead Eagles de zevende uitwedstrijd op rij dat er niet werd verloren. Daarmee werd een clubrecord geëvenaard: alleen in 1964 en 1966 kwamen de Deventenaren ook tot zeven ongeslagen uitwedstrijden op rij. Bij een gelijkspel of overwinning in De Grolsch Veste wordt het clubrecord dus verbroken.

Eerder dit seizoen wist FC Twente al een eind te maken aan een knappe reeks van Go Ahead Eagles. In december wonnen de Tukkers met 1-3 op De Adelaarshorst, waarmee een einde kwam aan een reeks van dertien ongeslagen thuiswedstrijden op rij.

Zondag om 14:30 uur wordt er afgetrapt in De Grolsch Veste. Het stadion zal weer nagenoeg uitverkocht zijn. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan en is live te zien op ESPN 1.
Wil je nog een kaartje kopen? Klik dan hier om naar de kaartverkoop te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties