Eerste elftal

Goedaardige tumor met succes verwijderd bij Bilal Ould-Chikh

Goedaardige tumor met succes verwijderd bij Bilal Ould-Chikh

Bilal Ould-Chikh ontbrak afgelopen zondag bij de selectie van FC Volendam voor de wedstrijd tegen zijn oud-werkgever FC Twente. De aanvaller liet via Instagram weten wat de reden was van zijn afwezigheid. Hij is geopereerd nadat er een tumor bij hem was ontdekt in de onderrug. Gelukkig bleek deze goedaardig en is inmiddels verwijderd. Ould-Chikh richt zich nu op zijn herstel.

"Na een goed seizoen gedraaid te hebben, heb ik het helaas niet in goede gezondheid kunnen afsluiten. Wat begon als pijntje in de rug is na onderzoek gebleken dat ik een zeldzame, goedaardige tumor in mijn onderrug had. Inmiddels heb ik een geslaagde operatie achter de rug en is de tumor volledig verwijderd. Voor nu focus ik mij op mijn herstel, zodat ik weer kan aansluiten in de voorbereiding van het nieuwe seizoen en in augustus zien jullie mij weer knallen op het veld! Tot snel, Bilal."

Door de ingreep lijkt Ould-Chikh zijn laatste wedstrijd te hebben gespeeld voor FC Volendam. De ploeg is gedegradeerd en de aanvaller heeft in een eerder stadium al aangegeven na dit seizoen op zoek te willen gaan naar een nieuwe werkgever. Sparta is één van de clubs waar hij aan wordt gelinkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties