Eerste elftal

Hilarisch: Vinicius? "Die ken ik niet. Ik ken alleen Daan Rots"

Hilarisch: Vinicius? "Die ken ik niet. Ik ken alleen Daan Rots"

FC Twente won zondag met maar liefst 7-2 van FC Volendam. De grote man bij de Tukkers was Sem Steijn die een hattrick scoorde. De overige goals kwamen op naam van Van Wolfswinkel, Ünüvar, Pröpper en Regeer. Als FC Twente volgende week wint bij PEC Zwolle, dan plaatst het zich voor de derde voorronde van de Champions League. Maar heeft FC Twente daar eigenlijk wel iets te zoeken? Deze vraag stelde 4-4-3 zondag aan de supporters rondom de Grolsch Veste.

De meeste supporters zijn positief, maar dat geldt niet voor iedereen. "Als Kerst en oud en nieuw op dezelfde dag vallen, dan gaan we door in de Champions League", zegt een supporter waarop z'n maatje zegt: "En dat gebeurt volgend jaar." En dan spelen tegen het Real Madrid met sterren als Rodrygo en Vinicius. "Wie is dat", vraagt een supporter. "Die ken ik niet. Ik ken alleen Daan Rots." Een ander maakt het nog sterker. "Vinicius en Bellingham in het broekzakje van Pröpper."

Let op: Mocht de video niet worden getoond, klik hier en bekijk de video op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties