Eerste elftal

Hilgers opvallend mild na wanprestatie: "Kan gebeuren"

Hilgers opvallend mild na wanprestatie: "Kan gebeuren"

Ricky van Wolfswinkel wond er na de verloren wedstrijd tegen RKC geen doekjes om. Hij vond het om te janken en was van mening dat FC Twente de nederlaag nooit had mogen overkomen. Ook Mees Hilgers stond na afloop van de camera, maar die was een stuk milder dan zijn collega. Hij vond dat FC Twente te weinig heeft gekregen, dat zijn ploeg de betere was en simpelweg pech heeft gehad.

"Het is even slikken, maar ik denk niet dat we er te lang mee kunnen zitten, want woensdag hebben we weer een wedstrijd. Het kan gebeuren en het seizoen is nog lang. Het mag niet nog een keer gebeuren, maar woensdag moeten we er weer staan. Kop op en de focus op woensdag", aldus de verdediger na de wedstrijd voor de camera van FC Twente TV.

"Het plan was bikkelen tot de laatste seconde en de kop niet laten hangen. Dat hadden we al met elkaar afgesproken, maar dan scoren zij die goal. Het zat vandaag gewoon niet mee." Zat het er ook niet in? "Jawel, wij waren de betere ploeg. We hebben meer gecreëerd en zij hebben nul kansen gehad. Ik denk dat we goed voetbal spelen, alleen zat het vandaag niet echt mee. Zonde gewoon."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties