Eerste elftal

Hilgers sloeg aanbod voor winters vertrek bij FC Twente af

Hilgers sloeg aanbod voor winters vertrek bij FC Twente af

Mees Hilgers verlengde afgelopen zomer zijn contract bij FC Twente tot aan 2026. De centrale verdediger genoot van interesse vanuit verschillende clubs, waaronder Feyenoord, maar koos voor de club waar hij sinds 2011 bij speelt. Deze winter was er opnieuw interesse voor de speler geboren in Amersfoort, echter stond hij niet open voor een wintersvertrek.

Tijdens de transferperiode in de winter was er interesse in Hilgers, echter was dit niet bespreekbaar voor de 22-jarige centrale verdediger. "Er speelde wel wat, maar ik wilde graag bij FC Twente blijven. En zeker niet in de winter vertrekken", vertelt hij bij Voetbal International. Welke club(s) zich meldde is niet bekend.

Hilgers verklaart waarom hij niet open stond voor een wintersvertrek bij FC Twente. "Ik ben heel blij dat ik hier ben. In zo’n leuke groep, onder trainers die ons allemaal beter maken. Er is veel aandacht voor iedereen, of je nou wel of niet speelt. Extra trainingen, veel beelden, ontwikkeling voorop. Allemaal positief", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties