Eerste elftal

HOPPA! Duizenden supporters verlengden hun seizoenkaart deze week

HOPPA! Duizenden supporters verlengden hun seizoenkaart deze week

We zijn weer hard op weg om het maximaal aantal seizoenkaarten te verkopen. Dit seizoen was dit voor het eerste het geval: maar liefst 22.500 mensen kochten een seizoenkaart. Dit is het maximale aantal, omdat er ook kaarten beschikbaar moeten worden gemaakt voor de vrije verkoop, VIP-plekken, et cetera.

De teller stond vorige week vrijdag nog op minder dan 10.000, maar deze week hebben veel supporters hun seizoenkaart weer verlengd. Maar liefst 15.000 mensen hebben hun inmiddels hun seizoenkaart verlengd. In de afgelopen week hebben dus meer dan 5.000 mensen verlengd. Dit betekent ook dat 7.500 mensen nog geen nieuwe SCC hebben aangeschaft. Zij hebben nog tot en met woensdag 10 mei de mogelijkheid om dit te doen.

Als mensen besluiten hun seizoenkaart niet te verlengen, staan er genoeg mensen te wachten om er één aan te schaffen. Meer dan 3.000 mensen staan op de wachtlijst. Zij kunnen vanaf dinsdag 23 mei een seizoenkaart bestellen indien er wat vrijkomen.

Zoals elk jaar hebben mensen die hun seizoenkaart hebben verlengd eerst de mogelijkheid om te verplaatsen. Dit kan op dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei. Hieronder de plattegrond met de prijzen per vak.

Plattegrond prijzen seizoenkaarten

HOPPA! Duizenden supporters verlengden hun seizoenkaart deze week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties