Eerste elftal

Humor: Van Polen verwacht flesje vodka van Twente-spelers op Ibiza

Humor: Van Polen verwacht flesje vodka van Twente-spelers op Ibiza

Het was een bijzondere zondagmiddag in het stadion van PEC Zwolle. FC Twente won met 1-2 en plaatste zich hiermee voor de derde voorronde van de Champions League. Bij de tegenstanders was het ook één groot feest, want er werd afscheid genomen van clubicoon Bram van Polen waardoor de nederlaag er eigenlijk niet meer toe deed. Toch wenst Van Polen nog een presentje van de selectie van FC Twente.

De selecties van beide ploegen reizen deze week af naar het feesteiland Ibiza om daar het seizoen af te sluiten. Ze zijn zeker niet de enige, want meerdere selecties hebben gekozen voor een verblijft op het Spaanse eiland. Er zal het nodige worden genuttigd door de spelers en dat is ook verdiend na zo'n topseizoen. Zelf lijkt Van Polen een bierdrinker, maar hij vindt dat de selectie van FC Twente zijn collega Davy van den Berg wel een flesje vodka schuldig is.

"We gaan dinsdag naar Ibiza met de jongens. Volgens mij gaat FC Twente er nu ook heen, dus dat wordt nog wel een mooi feestje. Ik denk dat Davy nog wel een flesje vodka krijgt daarzo", aldus de gestopte aanvoerder van PEC Zwolle met een glimlach. Hij verwijst hier naar het strafschopmoment waaruit Van Wolfswinkel de 1-2 scoorde. Van den Berg werd door scheidsrechter Higler aangewezen als de dader, maar na afloop was niet iedereen het daarmee eens. Onder andere ESPN-analist Marciano Vink vond het geen penalty. De VAR mocht niet ingrijpen omdat er wel sprake was van contact en het geen honderd procent fout was van Higler.

Opinie: Vond jij het een terecht gegeven strafschop?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties