Eerste elftal

In beeld: Pröpper hersteld van longontsteking, ook Sadílek op het trainingsveld

In beeld: Pröpper hersteld van longontsteking, ook Sadílek op het trainingsveld

Robin Pröpper trainde vorige week niet mee bij FC Twente. De centrale verdediger kampte met een longontsteking en moest de wedstrijd van afgelopen zondag op bezoek bij Excelsior (0-0) dan ook laten schieten. Gelukkig is hij gespot op de nieuwe trainingsfoto's die FC Twente dinsdag op haar kanalen publiceerde.

Pröpper is dus hersteld van zijn longontsteking. Als alles deze week goed verloopt kan hij zondag tegen SC Cambuur gewoon weer op het veld staan. Ook middenvelder Michal Sadílek was aanwezig op het trainingsveld. De 23-jarige Tsjech kampte de laatste weken met een liesblessure, maar traint weer mee met de groep. Of hij zondag alweer bij de selectie kan zitten is nog niet duidelijk. Ook Manfred Ugalde was aanwezig bij de training. Hij zou zondag wellicht weer bij de selectie kunnen aansluiten.

FC Twente trainde dinsdagochtend in aanloop naar de wedstrijd tegen SC Cambuur. Het fotoverslag van de training is hieronder te bekijken. Zondag om 12:15 uur komt Cambuur op bezoek in Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties