Eerste elftal

Is Ugalde volgend seizoen ook nog speler van FC Twente? "Dan betaal je minimaal vijf miljoen"

Is Ugalde volgend seizoen ook nog speler van FC Twente? "Dan betaal je minimaal vijf miljoen"

Manfred Ugalde beleefde een uiterst doelpuntrijk tweede seizoenshelft bij FC Twente. Hij werd zelfs de eerste spits boven Ricky van Wolfswinkel. FC Twente is bereid om ver te gaan om Ugalde definitief in te lijven. Ugalde staat onder contract bij de Manchester City Football Group tot medio 2025. FC Twente moet diep in de buidel tasten om de Costa Ricaanse spits een contract aan te bieden, er is namelijk veel concurrentie vanuit clubs in de Europese topcompetities.

"Zeven miljoen is veel te veel. Twente wil heel graag met hem verder en ziet samen met van Wolfswinkel het spitsenduo voor volgend seizoen. Er wordt gekeken naar verschillende constructies en wat er mogelijk is met Manchester City" aldus Leon ten Voorde in de Ballen Verstand podcast.

"Er worden veel clubs aan hem gelinkt, waaronder Fiorentina. Twente zit natuurlijk niet vooraan in de bus als Manchester City besluit Ugalde te gaan verkopen. Maar ze hebben de hoop nog niet opgegeven dat Ugalde toch bij de club blijft. Als Twente hem definitief wil overnemen, dan betaal je minimaal vijf miljoen. Dat geld is er gewoon weg niet" geeft ten Voorde aan.

Ugalde werd al meerdere malen gelinkt aan een overstap naar het Italiaanse Fiorentina. Kevin Jimenez, een Costa Ricaanse journalist die vaker nieuws uitbracht over Ugalde, wist te melden dat Fiorentina 'zeer geïnteresseerd' was in de diensten van de 21-jarige spits. Er hebben ook al meerdere gesprekken plaatsgevonden tussen Ugalde en Fiorentina.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties