Eerste elftal

Jans sneert naar interviewer: "Daar word ik kriegelig van"

Jans sneert naar interviewer: "Daar word ik kriegelig van"

Woensdagavond om 18:45 gaat in het GelreDome de bal rollen voor de wedstrijd Vitesse - FC Twente. De Tukkers wonnen de eerste ontmoeting thuis met 3-0, maar het is niet de verwachting dat het nu ook zo makkelijk zal gaan. Vitesse heeft een nieuwe trainer, nieuwe spelers, speelt weer 4-3-3 en FC Twente haalt dit seizoen te weinig resultaat in uitwedstrijden.

Dit erkent ook FC Twente-trainer Ron Jans, maar het liefst wil hij hier niet al teveel aandacht aan schenken. "Als je kijkt naar de cijfers zijn de uitwedstrijden een aandachtspunt. Maar als je daar steeds over praat... Uit bij Ajax hebben we het helemaal niet zo slecht gedaan, behalve de uitslag (0-0, red.). "We moeten doen wat we normaal ook doen en zeker wat we thuis doen."

Dan vraagt de interviewer van 1Twente of de mindere resultaten in uitwedstrijden tussen de oren kan gaan zitten bij de spelers. Jans is niet blij met deze vraag. "Elke week krijgen we weer dezelfde vragen en dan gaat het misschien tussen de oren zitten. Als je elke keer vragen krijgt over het kampioenschap en over de uitwedstrijden, dan word je daar als trainer ook wel een keer kriegelig van."

"Het zijn steeds herhalingen en dan kan ik steeds dezelfde antwoorden geven. We hebben geen uitcomplex. Dat weet ik zeker. Alleen hebben we uit nog niet zo overtuigend gewonnen als we thuis hebben gedaan. Maar daar zijn we naar op zoek. Het zou mooi zijn als dat morgen zou beginnen."

Vitesse - FC Twente begint woensdag om 18:45 uur. Marc Nagtegaal gaat het duel proberen in goede banen te leiden. Dennis Higler is vanuit Zeist de VAR. Het uitvak is volledig uitverkocht en zal proberen de ploeg van Ron Jans naar de overwinning te schreeuwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties