Eerste elftal

Jans vol ongeloof: "Ik vind dat we met 3-2 hebben gewonnen"

Jans vol ongeloof: "Ik vind dat we met 3-2 hebben gewonnen"

Enkele minuten dacht FC Twente met drie punten in de tas naar Enschede te reizen. Tot de VAR besloot het doelpunt van Ricky van Wolfswinkel af te keuren. Er werd vooral gekeken naar de schouders, maar uiteindelijk bleek de positie van de voet van de Twente-spits doorslaggevend. Dit tot onvrede van Ron Jans.

"Dat ene moment is wel heel bepalend voor deze wedstrijd. De lijnen zien we allemaal en dan denken wij: hoe kan je deze goal nou in vredesnaam afkeuren? Als je het niet duidelijk kan zien, wat volgens mij hier zo is, dan is de beslissing van de grensrechter vaak leidend. Hij heeft niet gevlagd en dan wordt dit doelpunt toch afgekeurd."

"Laatst maakte Vangelis Pavlidis een goal, toen dacht ik: nou, dat lijkt misschien buitenspel… Maar toen werd gezegd, je kan het niet goed zien, dus dan moet je hem toekennen, omdat het aanvallende voetbal in zo’n situatie wordt beloond. Ik vind dat we eigenlijk met 3-2 hebben gewonnen."

"Uiteindelijk ben je er wel zelf verantwoordelijk dat je hier punten laat liggen. In de eerste helft is er niets aan de hand, maar iedereen zit te balen in de rust in de kleedkamer omdat je die goals vanuit het niets zo weggeeft. De tweede leiden we ook zelf in. We maken dan wel een schitterende 2-2 (Cerny, red.), maar door de stand kwam Vitesse tot leven en in de laatste fase was Unnerstall drukker dan zijn collega aan de overkant.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties