Eerste elftal

Jans zeer verbaasd over beslissing scheidsrechter na gevaarlijke schop sc Heerenveen

Jans zeer verbaasd over beslissing scheidsrechter na gevaarlijke schop sc Heerenveen

Donderdag had FC Twente zomaar een groot deel van de wedstrijd tegen tien man van sc Heerenveen kunnen spelen. Verdediger Syb van Ottele kwam tien minuten na rust vol met een gestrekt been op Ramiz Zerrouki inglijden. Gelukkig werd de middenvelder niet vol geraakt, want anders had het verkeerd kunnen aflopen.

Trainer Ron Jans is nogal verbaasd over het feit dat van Ottele slechts een gele kaart kreeg. "Ik zit hier niet om mensen een rode kaart aan te praten, maar ik heb het teruggezien en dan vind ik het onbegrijpelijk dat de rode kaart niet wordt gegeven", vertelt de oefenmeester in gesprek met Vandaag Inside.

"Hij raakt hem niet helemaal, maar hij gaat met volle snelheid over de bal heen. Je brengt een tegenstander echt in gevaar. Maar met dit resultaat vind ik het ook prima zo", besluit Jans. Bekijk de gevaarlijke schop van Van Ottele vanaf minuut 5:30 in onderstaande samenvatting.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties