Eerste elftal

Kieft vreest probleem: "Dat kan killing zijn voor Boadu"

Kieft vreest probleem: "Dat kan killing zijn voor Boadu"

Na het vertrek van Manfred Ugalde werd het vertrouwen uitgesproken in Ricky van Wolfswinkel. In de tussentijd ging Bruggink op zoek naar een opvolger. Hij greep mis bij Zeefuik, deed tegen beter weten in een belletje naar de verhuurde Weghorst en kreeg het uiteindelijk voor elkaar om Myron Boadu voor een half jaar te huren.

De 23-jarige spits kende een geweldig debuut als invaller in de Grolsch Veste, maar sinds zijn komst lijkt Van Wolfswinkel te zijn herboren. Hij scoorde de eerste treffer tegen RKC Waalwijk en scoorde prompt ook twee keer op bezoek bij Excelsior. Boadu viel nog wel in, maar wist geen potten te breken. Wim Kieft vreest dan ook een beetje dat de huurling van AS Monaco een probleem heeft.

"Dat is niet grappig voor die Boadu. Die denkt: ik ga in een half seizoentje even laten zien dat ik er weer ben. En dan komt die Van Wolfswinkel... Die ga je nu ook niet wisselen", aldus de oud-spits aan tafel bij Veronica Offside. "Zolang hij blijft scoren, blijft hij ook spelen. Dat kan killing zijn voor Boadu. Die denkt zich in een half jaar in de picture te spelen en dan komt hij niet eens aan spelen toe. Borst besluit: "Misschien doet Van Wolfswinkel het daarom wel zo goed, omdat hij nu concurrentie heeft."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties