Eerste elftal

Kieft ziet niks in Vlap: "Het is een teleurstelling"

Kieft ziet niks in Vlap: "Het is een teleurstelling"

Michel Vlap kreeg afgelopen wedstrijd tegen Feyenoord een niet te missen kans, samen met Joshua Brenet ging hij op Justin Bijlow af. Ondanks dat hij de bal binnentikte werd het doelpunt afgekeurd, de Fries was 'te gretig' en stond buitenspel waardoor de goal niet doorging. Er ontstond veel ophef over de gekozen positie van Vlap.

Oud-voetballer Danny Koevermans is vol ongeloof over dat de aanvallende middenvelder niet achter de bal blijft, maar zijn reactie vindt hij nog veel gekker. "Dit leer je al bij de pupillen en dan nog steeds zo de mist in gaan. En dan dat juichen en weglopen", vertelt hij aan tafel bij Veronica Offside. Wesley Sneijder is het eens met de voormalig speler van onder andere PSV en AZ. "Dit is gewoon oerdom."

Al ziet de oud-international van Oranje ook de andere kant van het verhaal. "Hancko en Geertruida zorgen ervoor door het terug sprinten dat hij niet achter die bal kan blijven. Hij wordt gedwongen om ervoor of op één lijn te blijven, dit is dus de verdienste van Hancko. Wel stom van Vlap dan moet hij eigenlijk helemaal wegblijven."

Wim Kieft is überhaupt niet te spreken over de aanvallende middenvelder van FC Twente. "Het is een teleurstelling die Vlap, toen hij met Sam Lammers bij Heerenveen speelde was hij echt een veelbelovende speler. Vorig jaar geen goal gemaakt, hij speelde geweldig tegen Ajax, maar verder komt er gewoon helemaal niets meer uit bij die jongen."

Wilfred Genee denkt dat als de goal wel stond, in het scenario dat Vlap achter de bal bleef, FC Twente het Feyenoord nog knap lastig had kunnen maken. "Ik wil het dan nog wel eens zien hoor, dan was het een hele andere wedstrijd geworden." Maar ook hier is Kieft negatief. "Zo goed speelde dat FC Twente helemaal niet hoor", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties