Eerste elftal

Krabbendam hekelt tactiek Hake: "FC Twente speelde in het grijs, was grijs en deed niks"

Krabbendam hekelt tactiek Hake: "FC Twente speelde in het grijs, was grijs en deed niks"

Afgelopen zondag verloor FC Twente nipt met 2-1 van Feyenoord. Kijkend naar de statistieken lijkt het erop dat FC Twente helemaal werd zoek gespeeld, maar het had weinig gescheeld of FC Twente was met een punt naar Enschede teruggekeerd. FC Twente speelde compact en loerde op de kansen die iedere ploeg elke wedstrijd krijgt. De ploeg pareerde de 1-0 door een schitterend doelpunt van Jensen en vlak voor tijd was het Buckley-Ricketts die de 2-2 had moeten maken.

Feyenoord watcher Martijn Krabbendam was allesbehalve te spreken over de speelwijze van de Tukkers. Dit liet hij weten in gesprek met Fox Sports. Volgens hem kwam het er bij Feyenoord niet uit door de tactiek van FC Twente. "Dat lag ook een beetje aan de tegenstander. Dat Twente speelde in het grijs, was grijs en deed niks. Het probeerde de schade beperkt te houden."

[google]Kenneth Perez had op zijn beurt alle begrip voor de tactiek die Hake hanteerde. "Mag het? Dit Twente? Goed! Een tegenstander die gewoon denkt 'wij gaan tegenhouden en kijken of we het ze heel moeilijk kunnen maken.'

Over het doelpunt van Jensen was Krabbendam meer te spreken. "Dit was natuurlijk een wereldgoal, maar het was ook de enige keer dat ze, behalve in de laatste minuut, op goal schoten."

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties