Eerste elftal

LET OP! Laatste kaarten mogelijke beslissingswedstrijd tegen AZ vandaag in de verkoop

LET OP! Laatste kaarten mogelijke beslissingswedstrijd tegen AZ vandaag in de verkoop

Volgende week zondag staat de absolute kraker tussen AZ en FC Twente op het programma. De Tukkers en de Kaaskoppen strijden nog volop om de derde plek in de competitie, die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan de derde voorronde van de Champions League. Het is misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, want de ploeg van Oosting kan in Alkmaar de derde plek definitief veiligstellen. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het uitvak en deze gaan om 13:00 uur in de verkoop.

Je bestelt kaarten voor uitwedstrijden door onderstaand formulier (verschijnt zodra de verkoop begint) correct in te vullen, deze wordt automatisch verzonden naar uitwedstrijden@fctwente.nl. Alle gevraagde gegevens moeten ingevuld worden, zodat de aanvraag in behandeling genomen kan worden. Mochten supporters gebruik willen maken van de korting voor leden van Supportersverenigingen, dan graag een kopie van het lidmaatschapspasje meesturen.

Nadat het formulier is verstuurd ontvang je een automatische bevestiging dat de aanvraag correct is ontvangen bij FC Twente. Dit is geen definitieve bevestiging. Mocht de aanvraag gehonoreerd kunnen worden dan ontvang je later apart de definitieve bevestiging.

AZ – FC Twente, zondag 5 mei om 16.45 uur

  • Start verkoop: maandag 22 april om 13.00 uur
  • Alleen buskaarten beschikbaar
  • Bus vanaf De Grolsch Veste vertrekt om 12.30 uur (onder voorbehoud van wijzigingen)
  • Prijzen: €30,- (leden SV) en €32,50 (niet-leden SV)

Alleen supporters die in het bezit van een geldige seizoenkaart of ClubCard (hieronder vallen ook lidmaatschappen van de Young Reds en Kidsclub) kunnen kaarten bestellen voor uitwedstrijden. De kaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar, waardoor deze op naam van de betreffende supporter dient te staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties