Eerste elftal

Let op! Vandaag kun je je seizoenkaart verlengen in de Veste

Let op! Vandaag kun je je seizoenkaart verlengen in de Veste

De verlengperiode van de seizoenkaarten is afgelopen dinsdag gestart. Inmiddels zijn er al meer dan 9.000 van 22.500 seizoenkaarten verlengd. Ook dit jaar hoopt FC Twente het maximum aantal seizoenkaarten weer te verkopen. Dit lijkt wel te gaan lukken, want er staan al duizenden supporters klaar om eventueel niet-verlengde seizoenkaarten over te nemen.

Vandaag hebben de supporters de kans om hun seizoenkaart niet online, maar 'in het echt' te verlengen. Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur is de receptie van De Grolsch Veste namelijk geopend. Deze is bereikbaar via de hoofdingang van het stadion. Je kunt er terecht voor vragen over het verlengen van je seizoenkaart en je kunt er je seizoenkaart verlengen. Zondag vanaf 10:15 uur, voor de wedstrijd tegen Sparta, kan dat ook bij de SSU aan de spoorzijde.

De verlengperiode voor seizoenkaarthouders en Premium Seat-houders duurt tot en met woensdag 10 mei. Op dinsdag 16 en woensdag 17 mei kunnen deze supporters verplaatsen. Als er kaarten vrijkomen, kunnen mensen die op de wachtlijst voor een seizoenkaart staan die vanaf dinsdag 23 mei bestellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties