Eerste elftal

Wauw! Duizenden supporters op wachtlijst seizoenkaart FC Twente

Wauw! Duizenden supporters op wachtlijst seizoenkaart FC Twente

Vanaf afgelopen dinsdag is de verlengperiode voor de huidige seizoenkaarthouders gestart. Op het moment van schrijven zijn er 9.000 kaarten verlengd van de in totaal 22.500 stuks. De supporters die hun jaarkaart nog niet hebben verlengd hebben nog ruim de tijd tot en met woensdag 10 mei. De jaarkaarten die dan niet zijn verlengd gaan dan mee in de verhuisronde en daarna worden ze beschikbaar gesteld voor de supporters op de wachtlijst.

En die lijst is inmiddels aanzienlijk. Paul van der Kraan laat weten dat er maar liefst 3.000 supporters op de wachtlijst staan die hopen volgens seizoen plaats te kunnen nemen in de Grolsch Veste. Aangezien FC Twente weer helemaal 'hot' is, is het niet de verwachting dat er zoveel kaarten overblijven na de verlengperiode. Voor de mensen op de wachtlijst is het dus spannend. Wil je ook een seizoenkaart, maar sta je nog niet op de wachtlijst? Klik dan hier en schrijf je gratis in.

"Alle seizoenkaarthouders hebben afgelopen dinsdag een e-mail ontvangen waarmee zij online de kaart kunnen verlengen. In de eerste dagen hebben al meer dan 9.000 supporters hun kaart voor het nieuwe seizoen verlengd. Inmiddels staan ruim 3.000 supporters ingeschreven op de wachtlijst. Dat zijn geweldige aantallen en het is een heel mooie tussenstand op weg naar weer een volle Veste. Afgelopen jaar werden alle beschikbare seizoenkaarten besteld. Dat willen we graag opnieuw realiseren", aldus de algemeen directeur op de clubwebsite.

Belangrijke data 

Dinsdag 18 april t/m woensdag 10 mei
Verlengperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei
Verplaatsperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Dinsdag 23 mei
Start verkoop wachtlijst

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties