Eerste elftal

MATCHDAY! Hilgers: "Wij gaan er voor de volle honderd procent opklappen"

MATCHDAY! Hilgers: "Wij gaan er voor de volle honderd procent opklappen"

MATCHDAY! Vandaag mogen we al vroeg naar De Grolsch Veste. Om 12:15 uur wordt er namelijk al afgetrapt in een duel waar iedereen naar uitkijkt. FC Twente gaat het in eigen huis opnemen tegen koploper Feyenoord. De achterstand bedraagt momenteel zes punten en kan bij een overwinning dus drie punten worden.

Ook verdediger Mees Hilgers kijkt uit naar het duel. "Wij gaan er voor de volle honderd procent opklappen", vertelt hij tegenover Voetbal International. "Dat wordt een heel belangrijke wedstrijd voor ons, ik weet zeker dat alle jongens van ons dolgraag willen spelen en gebrand zijn om een goed resultaat te halen. Feyenoord heeft het altijd lastig tegen ons", aldus Hilgers.

Alle ingrediënten zijn er voor een fantastische wedstrijd. Beide ploegen doen het dit seizoen goed en het stadion, zowel alle thuisvakken als het uitvak, zal volledig uitverkocht zijn. Om 12:15 uur gaan we onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout aftrappen in De Grolsch Veste.

Poll

Winst tegen Feyenoord, Tukkers?

Hoeveel wordt het? Laat jouw voorspelling achter in de comments!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties