Eerste elftal

MATCHDAY! Voorspel PEC Zwolle - FC Twente en win onze Voetbalpool!

MATCHDAY! Voorspel PEC Zwolle - FC Twente en win onze Voetbalpool!

FC Twente speelt vanmiddag om 14:30 uur de wedstrijd tegen PEC Zwolle. In Zwolle kan FC Twente de derde plaats veiligstellen en daarmee een ticket voor de derde voorronde van de Champions League binnenhalen. Laat onderaan het artikel in het widget je voorspelling achter voor de belangrijke wedstrijd en wie weet win jij de Voetbalpool!

Op een overwinning van FC Twente staat een odd van 1.30. Mocht het gelijkspel worden tussen de ploegen dan staat daar een odd van 6.40 tegenover. Weet PEC de wedstrijd te winnen, dan levert dat een odd van 10.00 op. De voorspelling kan je achterlaten in de widget onderaan het artikel. Voorspellingen in de reacties onderaan het artikel tellen NIET mee.

Als je juist voorspelt, krijg je het aantal punten dat de odds weergeven. Nadat de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. Aan het eind van het seizoen hebben we voor de top drie mooie prijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties