Eerste elftal

MATCHDAY! Voorspel: Wint FC Twente weer een thuisduel of gaan de punten mee naar Utrecht?

MATCHDAY! Voorspel: Wint FC Twente weer een thuisduel of gaan de punten mee naar Utrecht?

Het is weer MATCHDAY! Vanmiddag om 14:30 uur komt FC Utrecht op bezoek. Althans, de spelers en technische staf. Wegens een verbod zullen er geen uitsupporters afreizen naar Enschede en ook het bestuur kijkt thuis voor de buis. Wel zullen er natuurlijk weer veel FC Twente-supporters aanwezig zijn in De Grolsch Veste.

FC Twente kan vandaag goede zaken doen in de eredivisie. Bij winst zet het FC Utrecht in ieder geval op acht punten achterstand. Concurrenten Feyenoord en Ajax spelen ook om 14:30 tegen elkaar, dus een van de twee ploegen zal sowieso punten gaan verspelen. Als Ajax punten verspeelt en FC Twente wint, gaan de Tukkers over Ajax heen. Om 16:45 uur komt AZ ook nog in actie. De ploeg neemt het in eigen huis op tegen Fortuna Sittard.

Als FC Twente goede zaken wil doen, moet het wel zelf winnen in eigen huis. Als het aan de bookmakers ligt, gaat dit gebeuren. Toch is FC Utrecht geen ploeg om te onderschatten. De Domstedelingen zijn dit seizoen steeds beter gaan voetballen en hebben momenteel vijf punten minder dan FC Twente. Wat denk jij? Houdt FC Twente de punten wederom in huis of gaat FC Utrecht stunten? Laat het hieronder weten via onze nieuwe voorspelcompetitie of klik op deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties