Eerste elftal

Meespelen Sadílek nog onzeker: Laatste test volgt

Meespelen Sadílek nog onzeker: Laatste test volgt

Michal Sadílek haakte de dag voor de uitwedstrijd tegen Ajax af. Op de training raakte hij geblesseerd bij een botsing. FC Twente verloor uiteindelijk met 2-1 in een duel waarin Sadílek werd gemist. Het zou voor trainer Joseph Oosting prettig zijn als hij woensdag tegen Almere City FC weer beroep kan doen op de 24-jarige Tsjech.

Daarvoor is goede hoop. "Met Sadílek lijkt het redelijk goed te gaan, van wat ik begreep", weet clubwatcher Tijmen van Wissing te melden in De Oosttribune van RTV Oost. "Morgen (dinsdag, red.) is de laatste meting. Sadílek is belangrijk, die moet er gewoon bij zijn."

Woensdag om 18:45 uur speelt FC Twente het thuisduel tegen Almere City FC. Als Sadílek niet fit is, zal Carel Eiting waarschijnlijk zijn vervanger zijn. Voor de rest lijkt de basiself wel vast te staan. Over de fitheid van Myron Boadu, die drie weken geleden tegen Heracles Almelo geblesseerd raakte en de laatste drie duels moest missen, zijn nog geen updates.

Vermoedelijke opstelling: Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjolo, Sadílek, Steijn; Rots, Van Wolfswinkel, Vlap

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties