Eerste elftal

Megastunt: Go Ahead Eagles gaat Europa in, Kuipers vier jaar naar FC Twente

Megastunt: Go Ahead Eagles gaat Europa in, Kuipers vier jaar naar FC Twente

Go Ahead Eagles gaat Europa in. De Deventenaren wonnen zondag de finale van de Europese play-offs. In het hol van de leeuw versloeg de ploeg van René Hake die van Ron Jans met 1-2. Viergever zette FC Utrecht in de 31e minuut op 1-0, maar na een rode kaart en het staken van de wedstrijd, scoorde dezelfde Viergever in de 91e minuut ook de gelijkmaker. In de 117e minuut was het Kramer die de winnende scoorde namens de Eagles.

Eerder vandaag werd al bekend dat Eagles-back Bas Kuipers voor vier jaar gaat tekenen bij FC Twente. Dat werd duidelijk tijdens het interview met Paul Bosvelt, technisch directeur van Go Ahead Eagles, voorafgaand aan de finale van de Europese playoffs tussen FC Utrecht en Go Ahead Eagles. Het nieuws zou pas na de playoffs naar buiten moeten komen, maar volgens Bosvelt was FC Twente iets te 'enthousiast'. De linksback wordt de opvolger van Gijs Smal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties