Eerste elftal

Minder uitsupporters welkom bij Sparta door ongeregeldheden eerder dit seizoen

Minder uitsupporters welkom bij Sparta door ongeregeldheden eerder dit seizoen

In november speelde FC Twente de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Er waren veel ongeregeldheden rondom het duel: er werd vuurwerk afgestoken, stoeltjes in het uitvak werden vernield en een hek werd gesloopt. Dat laatste was een reactie op de mishandeling van een FC Twente-supporter, die door een Sparta-supporter vanuit het niets keihard van achteren werd geslagen.

Door de ongeregeldheden maakte Sparta bekend dat bij de volgende editie van het duel het uitvak volledig leeg zou moeten blijven. De Rotterdamse club treft zeker maatregelen voor het duel van aanstaande donderdag, maar gelukkig mogen er nog 400 Tukkers afreizen naar Het Kasteel, zo meldt TC Tubantia.

De meereizende uitsupporters moeten met een verplichte buscombi naar de wedstrijd afreizen. Daarnaast wordt er geen alcohol geschonken. Donderdag om 20:00 uur wordt de heenwedstrijd van de finale van de play-offs voor Europees voetbal gespeeld in Rotterdam. Het duel is live te zien op ESPN 1.

De kaartverkoop voor het duel begint om 13:00 via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties