Eerste elftal

Minuut stilte vindt plaats voor FC Twente - Ajax en Telstar - FC Twente (v)

Minuut stilte vindt plaats voor FC Twente - Ajax en Telstar - FC Twente (v)

Aankomend weekend is er een minuut stilte voorafgaand aan de wedstrijden in de Nederlandse competities. Dit naar aanleiding van de ramp in Marokko. Het Noord-Afrikaanse land is op de avond van 8 september getroffen door een zware aardbeving. Meer dan 2.000 mensen zijn volgens de laatste telling om het leven gekomen. Voorafgaand aan de wedstrijd van het Nederlands elftal van afgelopen zondag tegen Ierland werd ook al een minuut stilte gehouden.

De KNVB schrijft het volgende op de officiële website. "Voorafgaand aan alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie van volgend weekend, wanneer alle clubs na de interlandperiode weer in actie komen, wordt ook een minuut stilte ingelast. Verenigingen in het amateurvoetbal hebben toestemming om voor hun wedstrijden een minuut stilte te houden. Onze gedachten gaan uit naar de mensen in Marokko."

Aankomende zondag zal er dus een minuut stilte plaatsvinden in De Grolsch Veste. Om 14:30 uur neemt FC Twente het op tegen Ajax. FC Twente Vrouwen gaat dit weekend op bezoek bij Telstar. Het duel in Velsen-Zuid wordt zaterdag om 14:00 uur gespeeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties