Eerste elftal

Motherwell beschouwt FC Twente als 'topteam' en is enthousiast over oefenduel

Motherwell beschouwt FC Twente als 'topteam' en is enthousiast over oefenduel

Nadat het duel tegen STEVO werd afgelast, speelt FC Twente vrijdag de eerste oefenwedstrijd van de voorbereidingscampagne. Op het terrein van DSVD Deurningen is Motherwell FC de tegenstander. De Schotse nummer negen van afgelopen seizoen kijkt uit naar de oefenwedstrijd tegen het 'topteam' van FC Twente.

"Het is een boeiende wedstrijd", vertelt de ervaren verdediger Stephen O'Donnell in gesprek met Lanarkshire Live Sport via Daily Record. "Je wilt zoveel mogelijk tegen topteams spelen. In de voorbereiding kijk je niet echt naar de resultaten. Je wisselt veel af, probeert minuten te maken en kijkt naar het aanpassen van de speelwijze. Ik zou het geweldig vinden om tegen FC Twente te spelen en de eerste minuten te maken als team."

Motherwell FC is deze week op trainingskamp in Delden. De Schotten spelen twee oefenwedstrijden: vrijdag om 19:00 tegen FC Twente en zondag om 14:00 uur tegen DSVD Deurningen. Beide wedstrijden worden gespeeld om het complex van DSVD. Voor FC Twente - Motherwell FC zijn nog altijd kaarten te verkrijgen via kaartverkoop.fctwente.nl (klik op deze link).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties