Eerste elftal

Nations League: Spanje - Italië in de Grolsch Veste

Nations League: Spanje - Italië in de Grolsch Veste

Vandaag heeft de loting plaatsgevonden van de finaleronde van de Nations League. De vier nog overgebleven deelnemers zijn Nederland, Spanje, Italië en Kroatië. De Grolsch Veste is samen met De Kuip aangewezen als speellocatie voor de finaleronde. De loting heeft uitgemaakt dat Nederland is gekoppeld aan Kroatië en Spanje aan Italië.

De wedstrijd Nederland - Kroatië wordt op 14 juni gespeeld in Rotterdam. De andere halve finale tussen Spanje en Italië wordt een dag later op 15 juni gespeeld in de Grolsch Veste. De winnaars van beide halve finales nemen het op 18 juni tegen elkaar op in de Kuip. De strijd om de derde plek vindt op dezelfde dag plaats in de Grolsch Veste.

De aftrap van beide halve finales zijn om 20:45 uur. De troostfinale wordt op 18 juni in de Grolsch Veste afgetrapt om 15:00 uur. Diezelfde dag gaat om 20:45 uur de bal rollen voor de finale in de Kuip. De winnaar kan 6 miljoen euro bijschrijven op de bankrekening.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties