Eerste elftal

Nog maar enkele kaarten voor topper tegen AZ: Wees er snel bij!

Nog maar enkele kaarten voor topper tegen AZ: Wees er snel bij!

FC Twente speelt zondag de belangrijke thuiswedstrijd tegen AZ. Als FC Twente dit seizoen nog in de top vier wil eindigen, moet er eigenlijk gewonnen worden. Het zal niet makkelijk worden: AZ staat derde en hoopt zelfs nog op de landstitel. Het duel wordt aankomende zondag om 20:00 uur gespeeld in een naar verwachting kolkende De Grolsch Veste.

Er zijn nog maar enkele kaarten over voor de topper. Op de Diekmantribune (de zijde die maar één ring heeft) zijn er nog enkele tientallen tickets verkrijgbaar. Helaas zijn er niet meerdere plekken direct naast elkaar beschikbaar. Ook in de tweede ring is het aantal beschikbare kaarten gering. Op het moment van schrijven zijn er nog zo'n 150 te koop. Net als op de Diekmantribune zijn hier niet twee of meerdere tickets naast elkaar te verkrijgen.

Zondag wacht een heerlijke dag in de eredivisie. Om 12:15 uur beginnen we met de verhitte derby tussen FC Groningen en sc Heerenveen. Om 14:30 uur is De Klassieker en om 16:45 is ook nog eens Vitesse - PSV. Als klap op de vuurpijl komt AZ naar de Hel van Enschede. Om 20:00 uur wordt afgetrapt. De scheidsrechter bij dit duel is Allard Lindhout.

Bestel de laatste tickets via deze link!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties