Eerste elftal

Ünüvar piekert niet over concurrentie: "Dat is alleen maar goed"

Ünüvar piekert niet over concurrentie: "Dat is alleen maar goed"

Met het aantrekken van Naci Ünüvar heeft FC Twente momenteel één linksbuiten in de selectie. De club is nog op zoek naar een concurrent voor de van Ajax gehuurde linksbuiten. Ünüvar kan dus rekenen op concurrentie. Wordt hij daar nog enigszins gestresst van of vindt hij dat alleen maar lekker?

"Concurrentie is altijd goed. Ik denk dat je elkaar dan scherp houdt en beter maakt", vertelt de twintigjarige buitenspeler tegenover RTV Oost. "Natuurlijk moet je een volle selectie hebben. We hebben heel veel wedstrijden dit seizoen. We hebben over drie weken al een Europese wedstrijd. Een volle selectie is altijd goed en concurrentie maakt het team alleen maar beter, denk ik. Ik denk dat dat alleen maar goed is."

Naast Ünüvar staan ook Younes Taha, die aanvallende middenvelder is maar ook op de flanken uit de voeten zou kunnen, en jeugdspeler Sander Sybrandy onder contract bij FC Twente. Deze opties zijn echter niet ideaal als tweede keuze voor aan de linkerkant. Er zal dus een linksbuiten bij moeten komen. Eerder verloor FC Twente de strijd van AZ om Ruben van Bommel.

Ünüvar piekert niet over concurrentie: "Dat is alleen maar goed"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties