Eerste elftal

Officieel: Fanstore FC Twente gaat weer open

Officieel: Fanstore FC Twente gaat weer open

Goed nieuws voor de supporters van FC Twente. De fanstore opent na weken gesloten te zijn geweest opnieuw haar deuren. De fanstore werd gesloten vanwege financiële problemen bij de kledingsponsor Elite Sport Group dat onder andere het merk Meyba voert. Supporters die al iets hadden besteld krijgen eerst de gelegenheid de gekochte spullen af te halen.

"De Fanstore bij De Grolsch Veste is vanaf zondag 29 januari vanaf 09.45 uur weer open. Alleen de reeds aanwezige voorraad kan worden verkocht, extra thuisshirts en trainingspakken worden komende weken geleverd. Zodra die binnen zijn communiceren wij daarover", aldus FC Twente op de clubwebsite.

Supporters die voor de sluiting al iets hebben besteld, maar niet hebben ontvangen, mogen zich eerder melden bij de fanstore. "Zij kunnen woensdag 25 januari (van 10.00 uur tot 17.00 uur) en donderdag 26 januari (van 10.00 uur tot 19.00 uur) al terecht in de Fanstore bij De Grolsch Veste."

"Op vertoon van het bestelbewijs of kassabon kunnen wij je dan helpen. Er vindt op 25 januari en 26 januari nog geen reguliere verkoop van artikelen plaats. We kunnen op die dagen alleen mensen helpen die nog openstaande bestellingen en retouren hebben van voor de sluiting in december. "

De fanstore in het centrum blijft de rest van het seizoen gesloten. Deze zal haar deuren weer openen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Waarschijnlijk met Castore als nieuwe kledingsponsor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties