Onder 21 verliest van opmerkelijk elftal Feyenoord

FC Twente/Heracles Onder 21 heeft op zaterdagmiddag met 3-1 van koploper Feyenoord verloren. De Rotterdammers kwamen al na zeven minuten op voorsprong via Antoni Milambo. De ploeg van Nicky Kuiper kwam via een prachtig afstandsschot van Sander Sybrandy op gelijke hoogte. Hierna was het opnieuw Milambo. Het derde doelpunt werd gemaakt door Jaden Slory.

Al na zeven minuten kwam Feyenoord voor via Milambo. Hierna tekende Sander Sybrandy met een afstandsschot voor de gelijkmaker. Even later was het opnieuw Milambo die zijn tweede van de middag binnenschoot. Nog voor rust was het Slory die voor de 3-1 zorgde. In de tweede helft van het duel vielen er geen doelpunten meer, dus was de eindstand 3-1.

De Feyenoorders speelden met een opmerkelijk elftal. Zo stonden Milambo en Leo Sauer aan de aftrap van het duel. Beide spelers komen geregeld uit voor het eerste team van Feyenoord. Daar moeten ze het vooral doen van invalbeurten. Ook hebben beide heren minuten gemaakt in de groepsfase van de Champions League. Maar op zaterdagmiddag stonden ze op het veld voor het duel tegen de Onder 21 van FC Twente/Heracles.

Feyenoord Youth Watcher geeft via X aan dat FC Twente/Heracles vrijwel kansloos was vanwege het meespelen van Milambo en Sauer. Dit in tegenstelling tot de wedstrijd van enkele weken eerder. Op 13 maart werd het maar liefst 4-0 gewonnen door de Tukkers. Toen speelde alleen Sauer mee. Destijds gebeurde er iets anders opmerkelijks. Reservedoelman Jonah te Fruchte van FC Twente/Heracles kwam in het veld als aanvaller.