Eerste elftal

Oosting geniet van eerste week: "Het zijn echte liefhebbers"

Oosting geniet van eerste week: "Het zijn echte liefhebbers"

Joseph Oosting is afgelopen maandag begonnen aan zijn eerste week bij FC Twente. De 51-jarige trainer staat met zijn selectie direct een grote uitdaging te wachten. Op 27 juli wacht namelijk het Zweedse Hammarby in de voorrondes van de Conference League. Oosting vertelt openhartig dat hij zijn ogen uitkijkt bij de trainingen en onder de indruk is van zijn spelers.

Oosting keek in zijn eerste week met bewondering naar de selectie en het enthousiasme van zijn spelers. "Het zijn allemaal liefhebbers van het spelletje, en dat is wel echt de basis van een goede selectie", vertelt de 51-jarige oefenmeester in gesprek met Voetbalprimeur.

"Ik ben heel tevreden over de eerste week. FC Twente heeft een hele goede selectie. Er zijn wel belangrijke spelers vertrokken. Maar als ik zie met hoeveel plezier en enthousiasme ze trainen, dat vind ik heel mooi om te zien", vervolgt Oosting.

Verder vertelt Oosting dat hij samen met het technische duo Bruggink-Streuer druk bezig is om de selectie te versterken in aanloop naar de eerste officiële wedstrijd in de voorrondes van de Conference League tegen het Zweedse Hammarby IF. Lees hierover verder in dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties