Transfers

Betrokken Oosting ziet nieuwe buitenspelers als prioriteit op transfermarkt

Betrokken Oosting ziet nieuwe buitenspelers als prioriteit op transfermarkt

FC Twente speelt over precies drie weken de eerste Europese wedstrijd van het seizoen tegen Hammarby IF. Dan wil technisch directeur Arnold Bruggink de selectie grotendeels voor elkaar hebben. Bruggink zegt dat de selectie nu al uit goede spelers bestaat, maar idealiter komen er nog een aantal bij. Trainer Joseph Oosting hoopt dan ook op nog wat extra versterkingen.

Oosting is betrokken bij het transferbeleid. "Ik word meegenomen in het proces van spelers die misschien interessant voor ons zijn", vertelt de 51-jarige oefenmeester in gesprek met VoetbalPrimeur. "Dat proces doen we samen, dus wat dat betreft is dat in goed overleg."

Wat moet er dan nog bijkomen? "Het mag duidelijk zijn dat FC Twente vorig jaar een hele mooie spelopvatting had met hele goede buitenspelers. Die zijn vertrokken, dus ik denk dat we daar naar moeten kijken. Dat is één. Uiteindelijk zou het prettig zijn als we in iedere linie nog een speler erbij kunnen krijgen die past bij onze manier van voetballen", besluit Oosting.

Vorig jaar waren Václav Cerny en Virgil Misidjan de buitenspelers van FC Twente. Samen waren ze goed voor 21 goals en vijftien assists. Beide spelers zijn echter vertrokken. Cerny maakte de overstap naar het Duitse VfL Wolfsburg, Misidjan staat voor een avontuur in Saudi-Arabië. Ajax-huurling Naci Ünüvar werd al gehaald voor de linkerkant, terwijl Daan Rots nog altijd als rechtsbuiten beschikbaar is. Younes Taha zou ook op de buitenkant uit de voeten kunnen, maar idealiter komt er nog één linksbuiten en één rechtsbuiten bij.

Betrokken Oosting ziet nieuwe buitenspelers als prioriteit op transfermarkt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties