Transfers

Foto | Misidjan op weg naar Saoedi-Arabië: Transfer in de maak?

Foto | Misidjan op weg naar Saoedi-Arabië: Transfer in de maak?

Virgil Misidjan kwam in de zomer van 2021 transfervrij over van PEC Zwolle. De 29-jarige linksbuiten vertrekt na twee mooie jaren nu transfervrij bij FC Twente. Het lijkt erop dat Misidjan nog even flink zijn zakken gaat vullen. Op zijn Instagram Stories post hij namelijk een filmpje waarop te zien is dat hij op weg is naar de Saoedi-Arabische hoofdstad Riyad.

Misidjan vloog vanaf Schiphol, van waaruit je alleen kunt vliegen op hoofdstad Riyad en niet op andere Saoedi-Arabische steden. Om welke club het gaat, is dus niet duidelijk, het kan nog alle kanten op. Maar dat er een transfer in de maak is, lijkt waarschijnlijk.

De vleugelaanvaller is zeker niet de enige speler die deze zomer de overstap maakt naar het land in het Midden-Oosten. In navolging op Cristiano Ronaldo afgelopen winter transfereerden topspelers Edouard Mendy, Kalidou Koulibaly, Karim Benzema, N'golo Kanté, Marcelo Brozovic en Rúben Neves deze zomer naar Saoedi-Arabië. Misidjan komt dus zowaar nog in een competitie terecht met topspelers.

Misidjan op weg naar Riyad, Saoedi-Arabië

Foto | Misidjan op weg naar Saoedi-Arabië: Transfer in de maak?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties