Eerste elftal

Oosting onthult, naast Ugalde, het tweede twijfelgeval tegen Vitesse

Oosting onthult, naast Ugalde, het tweede twijfelgeval tegen Vitesse

Op de persconferentie in aanloop naar de inhaalwedstrijd tegen Vitesse verklaarde trainer Oosting dat er twee twijfelgevallen waren. Hij wilde destijds niet vertellen wie dat waren. Het blijkt te gaan om Manfred Ugalde, die niet fit genoeg is voor de basis, en Sem Steijn, die wel in de basis begint tegen Vitesse.

Steijn verliet tegen RKC al vroegtijdig het veld, hij werd na 54 minuten vervangen door Ricky van Wolfswinkel. "Steijn was ook niet helemaal fit na afloop van de wedstrijd tegen RKC. Hij begint vandaag wel in de basis dus we verwachten dat hij gewoon de nodige minuten kan maken", zo vertelt trainer Oosting in gesprek met Pascal Kamperman van ESPN.

"Ugalde was ook een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen Vitesse. Hij is niet fit genoeg om te spelen, en het liefst brengen we hem ook niet in als het niet nodig is", zo vertelt de oefenmeester van FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties