Eerste elftal

Oosting wijzigt niet: Met deze namen zal FC Twente starten tegen Vitesse

Oosting wijzigt niet: Met deze namen zal FC Twente starten tegen Vitesse

FC Twente wist zich vorig weekend goed te herstellen van de teleurstellende nederlaag tegen FC Utrecht (0-1). De Tukkers speelden Go Ahead Eagles helemaal van de mat en wonnen met 3-0 in De Grolsch Veste. Door de goede prestatie ziet trainer Joseph Oosting geen reden tot verandering in zijn opstelling. Tegen Vitesse zullen dus dezelfde tien veldspelers aan de aftrap verschijnen. Het is alleen nog een vraagteken wie er onder de lat zal staan.

"Of ik iets ga veranderen? Dat is niet de insteek", zegt Oosting in gesprek met 1Twente. "De insteek is niet om iets te veranderen als je het zo goed hebt gedaan. Dat kan soms wel een keer zo zijn, omdat wij denken dat wij met Pietje of Jantje beter kunnen gaan starten dan met de speler die vorige week startte, maar op dit moment is dat niet het geval."

Oosting kan sowieso niet beschikken over één speler: Carel Eiting is net als vorige week geblesseerd. Daarnaast is Lars Unnerstall een twijfelgeval. Ook hij kampt met een blessure, maar trainde vrijdag nog wel aangepast. De hoop is dat hij kan starten. Mocht dat niet het geval zijn, dan zal Przemyslaw Tyton naar alle waarschijnlijkheid het doel bewaken.

Opstelling: Unnerstall/Tyton; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjolo, Sadílek, Steijn; Rots, Van Wolfswinkel, Vlap

Opinie: Zou jij wel wat aanpassen aan de opstelling? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties