Eerste elftal

Op deze tv-zender kijk je vanavond naar FC Twente - Almere City FC

Op deze tv-zender kijk je vanavond naar FC Twente - Almere City FC

FC Twente speelt vanavond in de eigen Grolsch Veste tegen de verrassende promovendus Almere City FC. Voorafgaand aan het seizoen was de verwachting dat de club uit Almere topkandidaat was voor directe degradatie, maar niets is minder waar. Almere City heeft zich al nagenoeg veiliggespeeld. Ook FC Twente doet het boven verwachting. De Tukkers staan derde, de plek die garant staat voor de derde voorronde van de Champions League.

De Grolsch Veste is ook tegen Almere City weer stijf uitverkocht. Supporters die nog geen kaartje hebben zullen de wedstrijd daarom op televisie moeten kijken. Het treffen tussen FC Twente en Almere City FC wordt vanavond live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. De voorbeschouwing begint een half uur eerder om 18:15 uur. Daarvoor wordt de ESPN Doc 'Nick Hengelman - Nooit in Twente 1' uitgezonden. Deze begint om 17:45 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties