Eerste elftal

Opinie: Supporters zien Brama als meest geschikte opvolger van Streuer als TD

Opinie: Supporters zien Brama als meest geschikte opvolger van Streuer als TD

Arnold Bruggink is bij FC Twente de gedoodverfde kandidaat om Jan Streuer op te volgen als technisch directeur. Nadat Streuer afgelopen zondag bekend maakte dat hij dit jaar gaat stoppen, verklaarde Bruggink dat hij al anderhalf jaar met FC Twente in gesprek is over die positief. Toch stapt hij er niet zomaar in. Hij heeft nog geen ervaring en wil graag aan de hand van Streuer het vak leren in de praktijk.

Streuer gaf recentelijk aan dat hij Arnold Bruggink een geschikte kandidaat voor het technisch directeurschap. Ook noemde hij de naam van Wout Brama. De kans is groot dat hij na dit seizoen zijn kicksen definitief aan de wilgen hangt. Net als Bruggink heeft ook Brama de ambitie om in het voetbalbedrijf aan de slag te gaan.

De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat de supporters voorstander zijn van het aanhouden van Brama na zijn actieve carrière als voetballer. We vroegen de supporters wie voor hen de meest geschikte kandidaat is om Streuer op te volgen. Arnold Bruggink, Wout Brama of iemand anders. Het grootste deel verkiest Brama boven de topkandidaat Bruggink.

Poll

Wie zie jij graag als opvolger van Jan Streuer in de toekomst?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties