Eerste elftal

Opluchting: Geen zware blessure voor Boadu, drie twijfelgevallen voor treffen met sc Heerenveen

Opluchting: Geen zware blessure voor Boadu, drie twijfelgevallen voor treffen met sc Heerenveen

Myron Boadu heeft geen zware blessure opgelopen in de thuiswedstrijd tegen Heracles. De maker van het enige doelpunt ging vlak na zijn treffer zitten en greep hierbij naar zijn hamstring. Hij werd uit voorzorg naar de kant gehaald en er werd gevreesd voor een langdurige afwezigheid. Na de wedstrijd gaf Boadu zelf al aan dat het volgens hem ging om een verrekking. Vandaag laat Joseph Oosting doorschemeren dat Boadu er tegen sc Heerenveen waarschijnlijk gewoon bij is.

"Boadu wordt wel heel erg lastig. Kan hij starten of kan hij eindigen. Daar moeten we echt nog naar kijken", vertelt de trainer tegenover 1Twente. Dat hij wordt gezien als twijfelgeval geeft aan dat de spits er niet langdurig uitligt. Dan door naar Vlap. "Voor Vlap geldt hetzelfde, alleen is hij al wat verder dan Boadu."

Het derde twijfelgeval is Alfons Sampsted. Hij kreeg tijdens de warming-up voor FC Twente - Heracles een tik en heeft daar nog altijd last van. "Ook naar Alfons (Sampsted, red.) moeten we nog even kijken", is het antwoord van Oosting die zelf constateert dat hij eigenlijk nog niet al teveel kan bevestigen. "Ik kan nog niet concreet antwoord geven op je vraag of ze er morgen bij zijn. Dat bespreken we straks na de training." Mocht Sampsted het niet halen, dan zal Regeer starten als rechtsback.

Vermoedelijke opstelling FC Twente:
Unnerstall, Regeer, Hilgers, Pröpper, Smal, Sadílek, Kjolo, Steijn, Rots, Vlap en Van Wolfswinkel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties