Eerste elftal

Opmerkelijk: 600 Feyenoord-fans vanuit Hengelo naar topper FC Twente - Feyenoord

Opmerkelijk: 600 Feyenoord-fans vanuit Hengelo naar topper FC Twente - Feyenoord

Op het moment alle ogen gericht zijn op Ajax - FC Twente, wordt er op de achtergrond ook al toegewerkt naar de volgende topper. Op zondag 29 januari komt de huidige koploper Feyenoord op bezoek naar de Grolsch Veste. Het zal een beladen duel gaan worden want door de transfersoap rondom Zerrouki zijn de spanningen tussen de beide supportersgroepen flink opgelopen.

Vandaag laat Feyenoord weten dat FC Twente 910 kaarten beschikbaar heeft gesteld voor het uitvak. Opvallend is dat er 600 kaarten beschikbaar zijn voor een buscombi vanuit Hengelo Gelderland en maar 310 kaarten voor de buscombi vanuit Rotterdam, de stad waar de club is gevestigd. De verkoop van de kaarten begint aanstaande maandag 16 januari.

Het wordt de tweede confrontatie van het seizoen. Op 9 oktober ging FC Twente op bezoek in de Kuip. Mede door een makkelijk gegeven rode kaart vlak voor rust aan Cerny, verloor FC Twente de wedstrijd met 2-0. In Rotterdam waren geen supporters van FC Twente aanwezig. De wedstrijd werd geboycot.

Screenshot website Feyenoord.
Screenshot website Feyenoord.
  • Win 100 (!!) keer je inzet bij winst FC Twente op Ajax. Actie alleen voor 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties