Eerste elftal

Opmerkelijk: Nieuw shirt verbaast hoofdsponsor Elektramat, onvrede bij FC Twente

Opmerkelijk: Nieuw shirt verbaast hoofdsponsor Elektramat, onvrede bij FC Twente

Vrijdagochtend werd het nieuwe thuisshirt gepresenteerd en uitgebracht. Het door Castore ontworpen shirt valt niet bij iedereen in de smaak. Er is met name kritiek op het logo van hoofdsponsor Elektramat boven het logo van FC Twente. Nu blijkt dat zowel Elektramat als FC Twente daar ook helemaal geen baat bij heeft.

"Er was bij supporters nog wat consternatie over het shirt", zegt clubwatcher Tijmen van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. "Er staat Elektramat boven het logo, dat is een soort heiligschennis volgens veel supporters. Dan bel ik wat rond en het gekke is dat de hoofdsponsor daar eigenlijk helemaal niet op zit te wachten."

"Die hebben hier helemaal geen bemoeienis mee gehad, van hen hoeft het helemaal niet. Uiteraard wel op het midden van het shirt, maar niet boven het logo. Daar is veel ontsteltenis over. Bij Twente zijn ze er volgens mij ook niet helemaal tevreden over, dus dan kun je het wel invullen wie dat heeft verzonnen", doelt Van Wissing op kledingsponsor Castore.

"Dus dat is volgens mij niet helemaal goed gegaan. Ik vind het over het algemeen wel een mooi shirt, maar van het logo blijf je af." Kan het niet nog aangepast worden? "Ze zijn allemaal al gedrukt. Niet iedereen is positief", besluit Van WIssing.

Opmerkelijk: Nieuw shirt verbaast hoofdsponsor Elektramat, onvrede bij FC Twente

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties