Opstelling: FC Twente start ongewijzigd aan returnwedstrijd in rode Veste

FC Twente speelt vanmiddag de returnwedstrijd tegen sc Heerenveen. Om 14:30 uur wordt afgetrapt in een rode Veste. De Tukkers zullen een 2-1 voorsprong zullen moeten zien vast te houden. FC Twente gaat dit pogen te doen met dezelfde elf namen als aan de aftrap in Friesland verschenen.

De heenwedstrijd eindigde afgelopen donderdag in een 1-2 overwinning. FC Twente speelde een sterke eerste helft en maakte een prachtige 0-1 via Václav Cerny, maar zag sc Heerenveen op slag van rust terugkomen tot 1-1. De tweede helft bood de thuisploeg wat meer weerstand, maar vlak voor tijd ging FC Twente er toch met de overwinning van door: Manfred Ugalde maakte in de 93e minuut de winnende treffer.

FC Twente moet dus zorgen dat het niet gaat verliezen in Enschede. Dan is het door naar de finale van de play-offs, waarin Sparta Rotterdam of FC Utrecht de tegenstander is. Zij spelen op Het Kasteel om 18:00 uur tegen elkaar.