Eerste elftal

Opstelling: Jans kiest voor Steijn in plaats van Vlap tegen FC Groningen

Opstelling: Jans kiest voor Steijn in plaats van Vlap tegen FC Groningen

Om 16:45 uur wordt de laatste wedstrijd van de twintigste speelronde van de eredivisie gespeeld. FC Twente neemt het in de Euroborg op tegen FC Groningen. Het wordt een interessante confrontatie tussen een ploeg waar de crisis alsmaar groter wordt en de ploeg die uitwedstrijden zo lastig weet te winnen.

FC Twente-trainer Ron Jans gaat de drie punten mee naar Enschede proberen te nemen met Sem Steijn op tien. Dit gaat ten koste van Michel Vlap, die vorige week tegen Feyenoord in de rust werd gewisseld. Verder heeft Jans geen wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het duel tegen Feyenoord.

Om 16:45 uur wordt afgetrapt in de Euroborg. FC Twente wordt gesteund door een uitverkocht uitvak. 1.100 Tukkers maken de reis naar Groningen. De scheidsrechter van dienst is Pol van Boekel en Jeroen Manschot is aanwezig als VAR. Het duel is live te zien op ESPN 2.

Opstelling FC Twente

Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Zerrouki, Sadílek, Steijn; Cerny, Van Wolfswinkel, Misidjan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties