Eerste elftal

Opstelling: Steijn keert terug in de basis bij FC Twente

Opstelling: Steijn keert terug in de basis bij FC Twente

Om 16:45 uur sluiten Almere City FC en FC Twente speelronde één van het nieuwe eredivisieseizoen af. In het Yanmar Stadion gaat geschiedenis worden geschreven. Almere City, opgericht in 2001 en sinds 2005 actief in het betaald voetbal, gaat voor de eerste keer in de eredivisie spelen. FC Twente gaat proberen het feestje te verstoren en in Flevoland de eerste drie punten van het seizoen te pakken.

Sem Steijn keer terug in de basis, maar Gijs Smal is nog afwezig. Hij kampt met kuitblessure en moet ook de returnwedstrijd tegen Riga FC missen. Afgelopen donderdag koos Oosting ervoor om Alfons Sampsted op rechtsback te zetten en Joshua Brenet door te schuiven naar linksback. De keuze is opnieuw hierop gevallen.

Om 16:45 uur wordt afgetrapt in het Yanmar Stadion. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing. Deze wordt net als de wedstrijd uitgezonden op ESPN 2. Het stadion in Almere is uitverkocht. Er zullen 4.200 toeschouwers aanwezig, waarvan 450 Tukkers in het uitvak. De scheidsrechter van dienst is Sander van der Eijk.

Opstelling FC Twente

Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Brenet; Kjolo, Sadílek, Steijn; Rots, Ugalde, Vlap

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties