Eerste elftal

Perez fileert oud-collega bij FC Twente: "Blinde!"

Perez fileert oud-collega bij FC Twente: "Blinde!"

Er lopen op de diverse velden een flink aantal doelmannen rond met een verleden bij FC Twente. Afgelopen weekend haalden twee van deze ex-doelmannen het nieuws. Sonny Stevens positief omdat hij in blessuretijd met een kopbal scoorde uit een corner namens het Indonesische Dewa United. Michael Verrips staat tegenwoordig onder de lat bij Fortuna Sittard en die raakte ook iets, maar niet het goede.

De 27-jarige doelman kwam in de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk uit met als gevolg dat zijn verdediger geblesseerd het veld moest verlaten. Waar Verrips gewoon op zijn plek had moeten blijven, besloot hij uit te komen en raakte daarbij zijn collega Pinto in de rug. Die ging naar de grond en maakte direct het wisselgebaar. ESPN-analist Perez zag het met lede ogen aan.

"Kamikaze. Echt volslagen belachelijk. Hiermee blesseert hij een medespeler voor de komende weken. Wat kom je hier in godsnaam doen? Blinde! Blijf gewoon op je plek, want Pinto heeft het onder controle. Hij komt als een kamikaze uit, heeft zelf niets, en Pinto moet er gelijk af. Ik zou als trainer echt woest worden. Dit heeft ook met kwaliteit te maken. Inschatten wanneer je wel en wanneer je niet moet komen", besluit Perez die net als Verrips tussen 2008 en 2010 speelde in het shirt van FC Twente. Perez in het eerste, Verrips in de jeugdopleiding.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties